AKÇAKOCASPOR 3 GEREDESPOR 2

AKÇAKOCASPOR 3 GEREDESPOR 2

Akçakoca Spor İle Gerede spor karşılaşması çekişmeli geçerken Akçakoca sporun 3-2 galibiyeti ile sonuçlandı.

 

 

Akçakoca spor ile Gerede spor arasındaki karşılaşma, Gerede sporun ataklarıyla başladı.Akçakoca spor orta saha üzerinde top gezdirmeleri sırasında Gerede sporlu bir oyuncunun kaleye şutu golle tabelaya yansıdı.Akçakoca sporun Kalecisi elini bile kıpırdatmadığı görüldü ve futbolcu arkadaşlarından tepki ile karşılandı.

 

 

Gol sonrası Akçakoca spor biraz toparlanarak Gerede spor alanında mücadelelerini sürdürdü.

Akçakoca sporlu Oyuncu 11 numaralı Kaan Yavuzcan?nın mücadelesi sonucu Mustafa ya pas atarak Mustafa durumu 1-1?e getirdi.

 

 

Yine Gerede sporun atakları sonucu, yine kalemizde kalecinin hatası sonucu bir gol daha bulan Gerede spor ataklarını sürdürmeye devam etti.

 

Akçakoca sporlu oyuncu yine Kaan?ın Gerede spor kalesine attığı şut rakip takım oyuncusuna vurarak yön değiştirmesi sonucu ağlarla buluşması sonrasında durum 2-2 oldu.

Bu arada Akçakoca sporlu oyuncu Mustafa rakip saha 18. içinde iki oyuncu arasında kalarak çekilerek yere düşmesi sonrası hakem penaltı kararı vermedi.

 

 

Son olarak 2. yarı 11 numaralı Akçakoca sporlu oyuncu Kaan?nın topa basarak rakip sahaya giderek attığı şut ile Akçakoca spor 3-2 galibiyete ulaştı.

Son 10 dakikada Gerede sporun atakları işe yaramazken , son dakikada yine Akçakoca spor bir gol daha kaçırdı ve bazı taraftarlar tepki gösterdi.

Maç Akçakoca sporun 3-2 galibiyeti ile sona erdi.

Akçakoca Sporlu 11 numaralı oyuncu Kaan Yavuzcan maç sonrası taraftarların alkışlarıyla karşılanırken, Basın mensupları Kanı kutlayarak haftanın oyuncusu olarak seçildi.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.