BU SERGİ ÇOK ÖZEL

BU SERGİ ÇOK ÖZEL

Düzce Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla hazırlanan programda, atölyelerde aldıkları eğitimlerin meyvelerini görücüye çıkardılar. Programa katılan Vali Zülkif Dağlı, özel eğitim öğrencilerin okul sonrası hayatları için çalışmalar yapıldığını söyledi.

3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla Düzce Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi tarafından sergi ve tanıtım kokteyli düzenlendi.

Cumhuriyet Anadolu Lisesi?nde düzenlenen programa Vali Zülkif Dağlı, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, eğitimciler ve özel eğitim öğrencileri katıldı.

Öğrenciler, atölyelerde gördükleri eğitimlerde ortaya çıkardıkları birbirinden güzel eserleri sergilerken, standları gezen Vali Zülkif Dağlı, öğrencileri böyle güzel eserler ortaya çıkardıkları için tebrik etti, çalışmalar hakkında Okul Müdürü Muhammet Selçuk?tan bilgi aldı.

Vali Zülkif Dağlı sergi ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, öğrencilerin okul bittikten sonra ne yapacakları yönünde endişeleri olduğunu dile getirdi, üretken olarak topluma faydalı olmaları için çalışma yapılacağını belirtti.

Vali Dağlı, ? Öğrencilerimiz gerçekten çok güzel eserler ortaya çıkarmışlar hocalarının da desteği ile.Bundan öte bir takım çalışması kültürü oluşmuş burada. Olması gereken de bu. Toplumla, arkadaşlarıyla hocalarıyla kaynaşmışlar. Öğrencilerimizde şöyle bir endişe var. Okul bittiğinde biz ne yaparız. Eve gitmek istemiyoruz şeklinde genel bir serzenişleri var. Bu öğrencilerimiz okul bittikten sonra hayatlarını nasıl devam ettirirler, toplumda nasıl üretken olarak faydalı olabilirler bunlar üzerinde duracağız. En önemlisi de bu.? Dedi.

Vali Dağlı programın devamında yine özel öğrencilerin hazırladığı halk oyunları gösterisini izledi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.