LOKANTA,PAZAR,OTOPARK YAPILACAK

LOKANTA,PAZAR,OTOPARK YAPILACAK

Geçtiğimiz yıl Orman İşletme Müdürlüğü tarafından atıl durumdan kurtarılan Şifalı Su Akçakoca Belediyesi?nin oldu. Tesisleri 29 yıllığına Akçakoca Belediyesi işletecek. Belediye Başkanı Cüneyt Yemenizi, şifalı su alanına kır lokantası, Pazar ve otopark kurulacağını bildirdi.

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Akçakoca basın mensuplarıyla yaptığı kahvaltıda, gündeme yönelik soruları yanıtladı.

 Düzce yolu üzerindeki şifalı su tesislerinin, yapılan görüşmeler neticesinde Akçakoca Belediyesi?ne geçtiğini belirten Başkan Yemenici, ??tesisleri 29 yıllığına belediyemiz işletecek?? dedi.

 

O alanda yapılacak tesisleşme çalışmalarıyla ilgili de bilgiler veren Başkan Cüneyt Yemenici, suyun yer aldığı bölgeye kır kahvesi ve kır lokantası yapacaklarını sözlerine ekledi.

Yöresel ürünlerin satıldığı bir Pazar ve otopark alanı yapacaklarını da ifade eden Yemenici, çalışmaların derhal başlatılarak Yaz ayına yetiştirileceğini söyledi.

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, sağlık kaynağı olarak tercih edilen şifalı suyun olduğu bölgeyle ilgili olarak da ?? hizmet alanlarını hızla yapacağız ve oradaki başıboşluğu da ortadan kaldırıyoruz?? dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.