KURUMLARIN 1 AY?I MASAYA YATIRILDI

KURUMLARIN 1 AY?I MASAYA YATIRILDI

Aylık Yatırım İzleme toplantısının ikincisi bugün Vali Başkanlığında gerçekleştirildi. Vali Zülkif Dağlı toplantıda yaptığı açıklamada, 1 ayda kurumların yatırım alanında nereden nereye geldiğini, sorunların nelerden kaynaklandığının masaya yatırılacağını söyledi.

Vali  Zülkif  Dağlı Başkanlığında, İlçe Kaymakamları, Düzce İl Özel İdaresi, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerinin katıldığı ?Aylık Yatırım İzleme Toplantısı? Makam Toplantı Salonunda gerçekleşti.

Vali Dağlı, toplantıda yaptığı açıklamada, kurumların 1 aylık dönemde yaptığı yatırımların inceleneceğini söylerken, ince bir taramaya tabi tutulacağını belirtti.

Dağlı, ?Her ayın ilk Salı günü ilimizdeki yatırımları takibi amacıyla yatırım izleme toplantısı yapacağımızı duyurmuştuk. Geçen ay ilk toplantımızı yaptık. Bugün yine bir araya geldik. Bir ay zarfında İl Özel İdaresi, Milli Eğitim, Sağlık, Gençlik Spor, Çevre ve Şehircilik alanında ilimizdeki yatırımlarda neredeydik, nereye geldik, sorunlar aksaklıklar neler. Bunları tekrardan gözden geçireceğiz. Madde madde ince bir tarama ve kontrole tabi tutuyoruz. Kaymakam arkadaşlarımız ve yatırımcı kuruluşlarımızla birlikte her ay bu toplantıları gerçekleştireceğiz.? İfadelerinde bulundu.

 

Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.