AK Parti Gölyaka teşkilatından polise ziyaret

AK Parti Gölyaka teşkilatından polise ziyaret

AK Parti Gölyaka İlçe Başkanlığı, Türk polisinin yanında olduğunu göstererek ilçe emniyet müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirdi. 


İstanbul?da yaşanan menfur terör olayı nedeniyle polislerin şehit olmasının ardından Gölyaka İlçe Teşkilatı, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Yağcı ve emniyetteki polislere moral verdi. Polislerin yanında olduklarını gösteren Gölyaka İlçe Teşkilatı üyeleri, İstanbul'da gerçekleşen hain terör saldırısı sonucu şehit olan görev arkadaşları dolayısıyla polislere baş sağlığında bulundular.


Ziyaretin ardından bir açıklama yapan AK Parti Gölyaka İlçe Başkanı Necmi Kap, ?İstanbul?daki şehitlerimize ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar, ailelerine sabırlar dilerim. Vatanımızı korumak için gece gündüz nöbet tutan, gözünü bile kırpmadan canlarını feda eden kahraman polislerimizin Rabbim yardımcısı olsun. Polislerimizin yanında olduğumuzu ve onlara her zaman güvendiğimizi göstermek için ilçe emniyet amirliğimize ziyarette bulunduk? diye konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.