SPORDA DA BAŞARI BÜYÜK

SPORDA DA BAŞARI BÜYÜK

Düzce?de öğrencilerin geleceğini belirleyen sınavlarda en büyük başarıyı gösteren okullardan biri olan Kültür Eğitim Kurumları sporda da başarıyı yakaladı. Yüzme yarışlarında 2 öğrenci madalyaları toplama başarısı gösterdi.

Düzce Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü ve Yüzme Federasyonu İl temsilciliği tarafından düzenlenen Okullar arası yüzme şampiyonasında Kültür Eğitim Ortaokulunun 2 öğrencisi madalyaları silip süpürdü. Minik, Küçük, Yıldız ve Gençler 50, 100 ve 200 metre serbest, kelebek, sırt ve kurbağalama kategorilerinde yarışan öğrenciler hem kendileri hem de okulları adına başarı kazandılar.

Kültür Eğitim Ortaokulu öğrencileri  Okular arası Yüzme yarışında kurbağalamada birinci olan Kaan Yılmaz hangi kategorilerde madalya aldığını anlatırken, yüzmeyi çok sevdiğini ve büyünce de devam edeceğini söyledi. Yarışlarda 4 madalya kazanan Güneş Özkurt ise hedefinin Türkiye birincisi olmak olduğunu dile getirdi.

Kültür Eğitim Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Esra Yılmaz, öğrencilerinin kazandığı başarılardan gurur duyduğunu söylerken, derslerde keşfettikleri başarılı öğrencileri spora yönlendirdiklerini belirtti.

Kültür Eğitim Ortaokulu Müdürü Hikmet Tunçel, okul olarak önceliğin akademik eğitim olduğunu söylerken, sosyal ve sportif faaliyetlerinde yetenekli öğrencilerle çalışma yapıldığını ifade etti.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.