POLİS MEMURU İNTİHAR ETTİ

POLİS MEMURU İNTİHAR ETTİ

Düzce Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru,  emniyetin çatısına çıktı, beylik tabancası ile kendini vurarak intihara etti, Başından yaralanan polis memuru hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı.Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Alınan bilgiye göre 42 yaşındaki polis memuru Mehmet B, girdiği bunalım sonucu yeni emniyet binasının çatısına çıktı ve beylik tabancası ile başına ateş etti. Ağır yaralanan polis memuru hastaneye kaldırılırken, intihar emeden önce ailesini telefonla arayarak veda ettiği, kendisini arayan ailesinin  telefonu kapalı olmasından dolayı ulaşamadığı öğrenildi.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Polis memuru Mehmet B. hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

 
Olayı duyar duymaz ilk önce olay yerine ardından hastaneye gelen İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz ?Teşkilatımızda 12 yıldır görev yapıyordu. Amirleri ve arkadaşları tarafından çok seviliyordu. Adli idari hiçbir soruşturması yok. Görevini çok iyi yapan ve sevilen bir arkadaşımızdı. Maalesef böyle bir olay yaşadık. Bizde bilinen bir sebep yok? dedi.

 

 Düzce İl Emniyet Müdürlüğü?nde görevli polis memuru Mehmet Bütün Kırıkkale nüfusuna kayıtlı olup evli ve iki kız çocuğu babası olduğu öğrenildi. 22 yıllık polis memuru olan Bütün, Düzce İl Emniyet Müdürlüğü?nde 2005 yılından bu yana çeşitli birimlerde çalıştı.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.