UĞUR TEMEL LİSESİ?NDEN SEMİNER

UĞUR TEMEL LİSESİ?NDEN SEMİNER

Düzce Özel Uğur Lisesi, Marta ayında yapılacak LYS öncesi öğrencilere motivasyon semineri düzenledi. Gri Koç Gökhan Müftüoğlu, öğrencilere verdiği keyifli seminerde sınav stresinin nasıl atlatacağını ve başarının nasıl geleceğini anlattı.

Düzce Uğur Lisesinde YGS maratonu tüm hızıyla devam ediyor. Bu amaçla Kültür Merkezi konferans salonunda 12. sınıf öğrencilerine motivasyon semineri düzenlendi.

YGS maratonunda öğrencilerin sınav kaygısını azaltmak, motivasyonlarını arttırmak için Gri Koç Gökhan Müftüoğlu seminer verdi, salonu dolduran öğrenciler keyifli dakikalar geçirdi.

Seminerde öğrencilere motivasyon artırıcı konuşmalar gerçekleştiren Koç Gökhan Müftüoğlu, öğrencilerin en çok sınav esnasında kaygıdan kaybettiğini dile getirdi.

Gemileri Uçurmak adlı seminerde Müftüoğlu, ? Kazanmak için gel her şeyi yapalım, olacak mı olmayacak mı kadere bırakalım? dedi. Öğrencilerin sosyal medyadan sınav süresince vazgeçerek fedakarlık yapmaları gerektiğini vurgulayan Müftüoğlu, doğru çalışma ve hedeflerin önemine dikkat çekti.

Uğur Temel Lisesi Müdürü Nazmi Kıran seminerin amacından söz ederken, bu tür etkinliklerin öğrencilerin sınav stresini ve endişelerini azalttığını söyledi.

Kıran, ?Öğrencilerimize sınav öncesi, sınav kaygılarını azaltmak, akıllarındaki soruları gidermek için Gri Koç denilen konuşmacımızı getirdik. Konuşmanın sonunda varsa sınav endişeleri giderilecek, heyecanları yatışacak, ne yapacaklarını daha iyi bilecekler. Her sene tekrarladığımız bir program bu. Şimdiye kadar okulumuzda hedefi olan öğrenci ne olmak istediyse o fakülteye girdi. Bilhassa 12. sınıf öğrencileri ne istediklerini bilerek geliyorlar. Son bir senede kampa girer gibi çalışıyorlar , ayrıca öğretmenlerimizde özverili bir şekilde görevlerini yerine getiriyorlar. İnşallah bu sene yüzde yüzü yakalarız.? Dedi.

Kıran, bu tür etkinliklerin okulun adının duyurulması ve kayıt sayısının artmasına faydalı olduğunu söylerken, kayıtların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.