İLK ADIM ATILDI

İLK ADIM ATILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan?ın işsizliğin engellenmesi için yaptığı istihdam seferberliği çağrısının ilk adımı Düzce?de atıldı. Bugün Vali başkanlığında yapılan hazırlık toplantısının sonrasında işadamları ile düzenlenecek toplantıda, istihdam seferberliği başlatılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB Ekonomi Şurası'nda yaptığı konuşmada istihdam seferberliği başlatmış,  İşverenlerden en az 1 işçiyi istihdam etmelerini isteyerek, ?Sizlerle birlikte 80 milyon kahramana karşı borcumuzu ödeyebilmek için önümüzde fırsat var. Bu fırsat, istihdamı arttırıp yükselişe geçen işsizliğin önüne geçmektir" şeklinde açıklama yapmıştı.

 

 

İstihdam seferberliği başlatan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aynı açıklamaları sırasında Valilere de çağrıda bulunmuştu. İşte o çağrının ardından Vali Zülkif Dağlı, Düzce?de de istihdam seferberliğinin ilk hazırlık toplantısını gerçekleştirdi. İlgili kurum temsilcilerinin katıldığı toplantıda Vali Dağlı, önümüzdeki günlerde işadamları ile yapılacak toplantıda seferberliğin başlatılacağını bildirdi.

Vali Dağlı, ?Cumhurbaşkanımızın Odalar Birliği toplantısında açıkladığı istihdam seferberliğinde ilimizde yapılacak istihdamın planlamasının yapılacağı bir toplantı düzenledik. Önümüzdeki günlerde işverenlerimizle geniş çaplı bir toplantı yapacağız. Konuyu duyuracağız. İstihdam seferberliğini ilimizde başlatmış olacağız. Bu hazırlık mahiyetinde bir toplantı olacak.? Dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.