ŞİŞEDE DURDUĞU GİBİ DURMUYOR

ŞİŞEDE DURDUĞU GİBİ DURMUYOR

Dün gece alkollü iki şahıs Uzunmustafa Mahallesi?ni birbirine kattı. Şahıslarla mahalleli arasında çıkan kavgaya polis müdahale etti, çıkan arbede sırasında bir kadın baygınlık geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Dün gece saatlerinde Uzunmustafa mahallesinde, mahalle halkı ile iki alkollü şahıs arasında arbede çıktı. Olayda 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre gece saatlerinde mahalleye gelen alkollü şahıslar, yüksek sesle bağırınca rahatsız olan vatandaşlar uyarıda bulundu. Ancak şahıslar uyarılara aldırış emeyerek seslerinin dozunu artırınca mahalleli sokağa döküldü.

2 alkolü şahıs ile vatandaşlar arasında çıkan sözlü tartışma arbedeye dönüştü olay yerine polis ekipleri çağırıldı. Mahalleli ile alkollü şahıslar arasındaki kavgayı ayırmaya çalışan polis ekipleri yetersiz gelince takviye ekip çağırıldı.

Yaşanan arbede sırasında mahalle sakini bir kadın baygınlık geçirerek fenalaştı, alkollü şahıslardan biri de hafif yaralandı, her ikisi de olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldılar.

Polis mahalleliyi sakinleştirerek evlerine dönmelerini sağlarken diğer alkollü şahıs ise emniyete götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.