ERCİYAS'DAN DÜZCESPOR'A DESTEK

ERCİYAS'DAN DÜZCESPOR'A DESTEK

Düzce'nin önemli kuruluşlarından olan Erciyas Çelik Boru'dan Düzcespor'a destek geldi. Erciyas Boru İşletme Koordinatörü Kamil H. Kesikbaş, Erciyas fabrikasında kabul ettiği Düzcespor Yönetimine 10 bin TL?lik bağış yaptı.

Sezonun en önemli maçı öncesi Erciyas Boru'dan Düzcespor'a destek geldi. Fabrika İşletme Koordinatörü Kamil Kesikbaş, Düzcespor'a şampiyonluk yolunda kendilerinin de ufak bir katkısı olması açısından destek olmayı düşündüklerini söyledi.

 

 

Kesikbaş, "Erciyas Çelik Boru olarak Sosyal Projelerin içerisinde her zaman vardır. Bizler burada ikamet edip, Düzce'nin ekmeğini yiyoruz, yıllardır buradayız ve artık bizlerde Düzceliyiz, bir katkımız olsun istedik, inşallah diğer büyük firmalara da örnek oluruz ve Düzcespor'umuzu layık olduğu yerlere hep birlikte götürürüz. Takımın bir şehrin geleceğinde hem sosyal hem ekonomik olarak büyük katkısı vardır. Düzcespor inşallah daha iyi yerlere gelir, gelmesi için de bizler Erciyas Boru olarak elimizden geleni her zaman yapmaya hazırız" dedi.

Erciyas Çelik Boru İşletme Koordinatörü Kamil Kesikbaş, Düzcespor Basın Sözcüsü Taner Met ve Sportif Direktör Habip Şenol Yılmaz'a 10 bin TL?yi takdim ederek Bodrum maçında başarılar diledi. Düzcespor Yönetim Kurulu'da günün anısına Kamil Kesikbaş'a Düzcespor forması ve atkısı hediye ettiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.