TOZAN:HALK BİLGİ SAHİBİ DEĞİL

TOZAN:HALK BİLGİ SAHİBİ DEĞİL

CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan, Anayasa değişikliğini destekleyen ve referandumda evet oyu verecek olan Ak Parti ve MHP il başkanlarına seslendi. Canlı yayında bir tartışma programında neden evet denmesi gerektiğini anlatmalarını istedi, ? ekonomi ve terörü tek başına iktidarken çözemeyen siyasi iradenin başkan olunca nasıl çözeceğini anlatmalarını istiyorum? dedi.

CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan, Yeni Anayasa Değişikliğinde 18 maddeyi tek tek tartışmak ve halkı ikna etmek için AK Parti ve MHPli siyasetçileri canlı yayın programına davet etti, halkın bu programı izleyerek bilgi sahibi olacağını savundu.

Tozan, ? 16 Şubat?tan bu yana Anayasa değişikliği için sahada çalışmalar yapıyoruz. Yaptığımız en büyük tespit, içerik hakkında vatandaşın bilgi sahibi olmadığı.gerçekten anlattığımızda anlayan bir kitleye sahibiz. Tek yönlü anlatılması yerine siyasi partilere bir çağrı yapmak istiyorum. Hayır?ı temsil eden bir siyasi partinin İl Başkanı olarak, Düzce?de milletvekilimiz yok, Düzce?de eveti savunan AK Parti İl Başkanını, MHP İl Başkanını, Ak Parti Bakanını, diğer milletvekillerini bir canlı yayında programa davet ediyorum. 18 maddeyi tek tek tartışalım. Onlar neden evet denileceğini anlatsınlar, biz de neden karşı çıktığımız anlatalım. Halkımız bizi izlesin, halkımız bilgilenmiş olacak ona göre kararını versin.? Dedi.  

 

Referandumda evet çıkması halinde terörün bitirileceği söylemlerine karşı çıkan Tozan, ?madem ellerinde terörü bitirecek reçete var neden bugün uygulamıyorlar? dedi.

Tozan, ? Eğer bu madde geçerse ekonomik, siyasi istikrar olacak, terör bitecek diyorlar. Madem başkanlığa geçildiğinde elinizde terörü bitirecek reçete var. Benim askerim, polisim neden şehit oluyor. Neden o reçeteyi bugün uygulamıyorsunuz. Mecliste istediğiniz her türlü yasayı çıkartabiliyorsunuz. 15 yıldır bu ülkeyi siz yönettiniz, milli tarım politikamız yok, ürettiğimiz malı komşularımıza satamıyorsak, döviz almış başını gidiyor, işsizlik yukarılara çıkmışsa tüm bu sorunları tek başına iktidarken çözemeyen bir siyasi iradenin Başkan olunca nasıl çözeceğini tartışma programında halkımıza açıklamalarını istiyorum.? Şeklinde konuştu. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.