HAMİDİYESPOR ŞAMPİYONLUĞU KUTLUYOR

HAMİDİYESPOR ŞAMPİYONLUĞU KUTLUYOR

Düzce 1. Amatör kümede mücadele eden Hamidiyespor grubunda şampiyon olarak Süper Amatör?e çıktı. Kulüpte şampiyonluk sevinci yaşanırken, dün akşam düzenlenen yemekte, birlik beraberliğin getirdiği başarı hep birlikte kutlandı.

2016-2017 futbol sezonunda 1. Amatör Kümede A grubunda şampiyon olan Hamidiyespor, Süper Amatöre çıkmanın sevincini yaşıyor. Dün akşam düzenlenen kutlama yemeğinde Kulüp yöneticileri, futbolcular ve takımı yalnız bırakmayan mahalle halkı bir araya geldi.

Hamidiye mahallesi Muhtarı ve Hamidiyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Mensur Bilgin, gençleri sokaktan kurtararak spora kazandırdıklarını söyledi, birlik beraberliğin başarının püf noktası olduğunu vurguladı.   

Bilgin, ? Biz bu yola çıkarken birinci önceliğimiz gençleri spora adapte etmekti.Çocukların bir araya gelebileceği en güzel nokta spor. Hamidiyespor, Aziz Yıldırım?ın top oynadığı bir takım. Sayısını unuttuğumuz futbolcuları profesyonel takımlara vermiş bir camiayız.Bir çocuk da kurtarsak bizim için kardır. Şu andaki başarımızın püf noktası birlik beraberlik, kardeşliğin vermiş olduğu o güzellik sahaya yansıdı. Mahalle halkı ve işadamlarımızdan destek aldık. Herkes taşın altına elini soktu.? Dedi.

Kapanmakta olan bir kulübü mahallenin gençlerini de içine alarak şampiyonluğa taşıyan,  yöneticilerle birlik içinde olarak şampiyonluğu kazanan teknik ekip ve futbolcular da, ?bu bir ekip işi ? diyerek, başarının bu birliktelikten kaynaklandığını belirtiler.

Hamidiyespor?un kupa sevinci düzenlenen yemekle kutlanırken, kulübe destek veren işadamlarına da plaket takdim edildi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.