AMAÇ ALIŞKANLIK KAZANDIRMAK

AMAÇ ALIŞKANLIK KAZANDIRMAK

Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ? Sesli Kitap Atölyesi? etkinliği Düzce?de de başladı. 4 hafta sürecek etkinlikte  gençlerin kitap okuma alışkanlığı kazanmaları amaçlanıyor. Proje kapsamında Düzce KYK Mahpeyker öğrenci yurdunda kalan 14 öğrenci İl Kütüphanesinde sesli kitap okudu.

Sesli Kitap Atölyesi Düzce?de de hayat buluyor. Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen proje kapsamında gençlerin kitap okuma alışkanlığını kazanmaları amaçlanıyor. Bugün Düzce Valiliği İl Kütüphanesi toplantı salonunda başlayan kitap okuma etkinliğine ilk etap olarak Düzce KYK Mahpeyker Sultan öğrenci yurdunda kalan 14 öğrenci katıldı.

 

 

Etkinlik kapsamında bir öğrenci tarafından sesli olarak okunan kitabı diğer öğrenciler önce dinlediler, sonra birlikte kitap tahlili yaptılar. Yapılan etkinlik kitabın yazarları ve yazarların hayatları hakkında öğrenciler tarafından araştırma yapmalarına ortam oluşturacak.

Mahpeyker Sultan Öğrenci Yurdu Müdürü Nalan Arıkan ve Eğitim Sorumlusu Esra Kaplan?ın gayretleri ile hayata geçirilen proje Düzce Müftülüğü Aile İrşat ve Dini Rehberlik Bürosu KYK görevlisi Ayşe Çıtak rehberliğinde eğitim dönemi boyunca devam edecek.

Etkinlik hakkında bilgi veren KYK görevlisi Ayşe Çıtak, ilk atölyenin Cemil Meriç olduğunu söyledi, kitap okuma alışkanlığının çok düşük seviyede olduğunu vurguladı. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.