ZAHİDÜL KEVSERİ ŞAMPİYON

ZAHİDÜL KEVSERİ ŞAMPİYON

Düzce de bulunan Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı yurtlar arasında düzenlenen futbol turnuvasında Zahidül Kevseri Yurdu şampiyon oldu.

Kredi Yurtlar Kurumu tarafında her yıl düzenlenen futbol turnuvasında bu yıl şampiyonluğa  Zahidül Kevseri Yurdu ulaştı. Şıralık Stadı?nda oynanan mücadelelerde izleyenler futbola doydu.

Düzce Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Kudret Koz idaresinde yapılan futbol turnuvasında Tertip komitesi olarak Yusuf Akgünoğlu, Mert Şahin ve İbrahim Güllüoğlu görev yaptı. Her yıl yapılan bu turnuva ile ilgili görüşlerini aldığımız Düzce Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü  Kudret Koz ?Yurtlarımızda kalan öğrencilerimizin sosyal faaliyetlerini  çoğaltmak ve onları birazda olsa stresten uzaklaştırmak amacı ile Düzce de bulunan 6 yurdumuzun katılımı ile futbol turnuvası yaptık. Çok çekişmeli ve zevkli karşılaşmalar oynandı. Bu müsabakalar sonunda Zahidül Kevseri yurdumuz şampiyonluğu kazandı. Fakat bu sembolik bir şampiyonluk çünkü bizim gözümüzde tüm katılanlar şampiyon oldular. Turnuvamızda ikinciliği Akçakoca Yurdu, Üçüncülüğü Gazi Hasan Efendi Yurdu, Dördüncülüğü ise Avni Akyol Yurdu kazanırken turnuvanın centilmenlik kupasını da Aliye İzzet Begoviç Yurdu kazandı. Tüm takımlara ve öğrencilerimize ve turnuvada görev yapanlara teşekkür ediyorum. Yaptığımız turnuvada oynayan sporcularımızdan seçmeler yaptık. Bu seçtiğimiz takım gelecek aylar içinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecek? dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.