PROTOKOL İMZALANDI

PROTOKOL İMZALANDI

Akçakocalı hayırsever işadamı Hasan Güçlü adına yaptırılacak okul için bugün Valilik?te protokol imzalandı. Vali Dağlı okulun yeni sezona yetişeceğini açıkladı.

Düzce ve ilçelerinde eğitime katkıda bulunmak amacıyla hayırsever işadamlarının destekleri sürüyor. Bu kapsamda Akçakocalı İşadamı Hasan Güçlü de, Akçakoca?ya kazandıracağı 8 derslikli okul için bugün Valilikte protokol imzaladı.

 

 

 

Valilik Makam Toplantı Salonunda düzenlenen Okul Yapımı Protokol İmza Töreni, Hayırsever İşadamı Hasan Güçlü, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit ve Akçakoca Milli Eğitim Müdürü Ömer Ezer?in katılımıyla gerçekleşti.

Protokol imza töreni sırasında kısa bir açıklama yapan Vali Zülkif Dağlı, hayırsever işadamına teşekkür ederek, okulun yeni eğitim öğretim yılına kadar tamamlanacağını bildirdi.

Vali Dağlı, ? Akçakoca İlçemize okul yapılacak. Protokolümüz bununla ilgili. Hasan Güçlü ile birlikte protokolünü yapıyoruz. İnşaatını kendileri yapacaklar o da bizim için artı. Sezona yetişecek. Okulların açılmasıyla birlikte 8 derslikli okulumuza kavuşacağız.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.