BAŞKAN İDDİALARA CEVAP VERDİ

BAŞKAN İDDİALARA CEVAP VERDİ

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, ulusal basında yer alan, akrabalık bağı olduğu kişilerin belediyede çalıştığı iddialarını cevapladı. Başkan Mehmet Keleş, söz konusu haberlerde yer alan bazı yöneticilerle akrabalık bağı olmadığını, bazılarının ise kendi dönemi dışında görevli olduklarını vurguladı.

Belediye Başkanı Mehmet Keleş bu kez , belediyede akrabalarını göreve getirdiği iddiaları ile ulusal basında yer aldı.

Ulusal basında yer alan haberde Başkan?ın akrabası olan isimlerin öncelikle müdürlük görevine getirildiği yer alırken, Başkan Keleş bugün yaptığı açıklamada söz konusu isimlerle akrabalık bağı olmadığını belirtti.

 

 

Başkan Keleş açıklamasında, ?Belediyemizde görev yapan Başkan Yardımcısı Ali Güney, Başkan Yardımcısı Mesude Özcan, Özel Kalem Müdürü Emre Kahraman ile ne şahsımın ne de eşimin herhangi bir akrabalık bağı bulunmamaktadır. Özel kalem müdürü olarak gösterilen İlkay Karabulut Keleş müdür değil özel kalem çalışanıdır. Basın halkla ilişkiler okulu mezunu olarak mesleğiyle ilgili bölümde görev yapmaktadır. Kenan Güreşçioğlu ve Ferit Girgin üç dönemden beri belediyede görev yapan asaleten değil vekaleten müdürlük görevini yerine getiren kişilerdir. Şemsettin Yenersoy 2004-2009 yılları arasında da Başkan Yardımcısı olarak görev yapmış olan Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü iken Düzce Belediyesi'nde çalışmaya ikna ettiğimiz başarılı çalışmalarını her kesimin takdir ettiği çalışanımızdır.? İfadelerine yer verdi.

Zeynan Keleş Karabacak?ın, belediyede Jeoloji Mühendisi olarak görev yaptığını, su işleri müdürlüğü boş olduğu için yeni müdür atanana kadar mesleği gereği tedviren görev yaptığı belirtilen açıklamada Keleş , ?Belediyede yıllardan beri yönetici olarak çalışan kişiler sanki son dönemde atanmış gibi gösterilmeye çalışılmıştır.? Dedi.

Keleş açıklamasının devamında ? Bahse konu kişilerin hiç biri bu dönemde işe alınmamıştır, hepsi daha önceki dönemlerden beri bu kurumda görev yapmaktalar. Özel Kalem Müdürlüğü kadrosuna atanan Emre Kahraman istisnai kadroya İçişleri Bakanı tarafından atanmıştır." Sözlerine yer verdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.