2. Amatör'de toplu sonuçlar

2. Amatör'de toplu sonuçlar

A GRUBU

DÜZCE GENÇLERBİRLİĞİ-KABALAKSPOR

Düzce İkinci Amatör Lig 3. Hafta mücadelesinde ligde 6 puan ile birinci sırada bulunan Kabalakspor takımı ligde 4 puan ile ikinci sırada bulunan Düzce Gençlerbirliği takımı ile mücadele etti. Müsabakaya iki takımda kazanma parolası ile çıkarken müsabakadan 3-2 lik skor ile galip ayrılan ve hanesine 3 puanı attığı 3 gol ile yazdıran taraf Kabalakspor takımı oldu. Müsabakadan mağlubiyet ile ayrılan Düzce Gençlerbirliği takımı İkinci Amatör Lig 4. Hafta mücadelesinde oynayacağı Yeni Taşköprüspor müsabakasının hazırlıklarına devam edecek.

YAZIPINARSPOR-KURUKAVAKSPOR

Düzce İkinci Amatör Lig 3. Hafta mücadelesinde ligde 3 puan ile dördüncü sırada bulunan Kurukavakspor takımı ligde 1 puan ile beşinci sırada bulunan Yazıpınarspor takımı ile mücadele etti.  Müsabakaya iki takımda kazanma parolası ile çıkarken müsabakadan 2-0 lık skor ile galip ayrılan ve hanesine 3 puanı attığı 2 gol ile yazdıran taraf Kurukavakspor takımı oldu. Müsabakadan mağlubiyet ile ayrılan Yazıpınarspor takımı İkinci Amatör Lig 4. Hafta mücadelesinde oynayacağı Kabalakspor müsabakasının hazırlıklarına devam edecek.

KUTLU KÖYÜ GENÇLİKSPOR-YENİ TAŞKÖPRÜSPOR

Düzce İkinci Amatör Lig 3. Hafta mücadelesinde ligde puanı bulunmayan ve altıncı sırada bulunan Yeni Taşköprüspor takımı ligde puanı bulunmayan ve son sırada bulunan Kutlu Köyü Gençlikspor takımı ile mücadele etti. Müsabakaya iki takımda kazanma parolası ile çıkarken müsabakadan 1-0 lık skor ile galip ayrılan ve hanesine 3 puanı attığı tek gol ile yazdıran taraf Yeni Taşköprüspor takımı oldu.

Müsabakadan mağlubiyet ile ayrılan Kutlu Köyü Gençlikspor takımı İkinci Amatör Lig 4. Hafta mücadelesinde oynayacağı Kavakbıçkıspor müsabakasının hazırlıklarına devam edecek.

KAVAKBIÇKISPOR

Düzce İkinci Amatör Lig 3. Hafta mücadelesinde ligde 3 puan ile üçüncü sırada bulunan Kavakbıçkıspor takımı 3. haftayı bay olarak müsabaka oynamadan geçirerek rakiplerini yakından izleme şansını yakalamıştı. Düzce İkinci Amatör Lig 3. Hafta mücadelesini bay olarak geçirecek olan Kavakbıçkıspor takımı İkinci Amatör ligin 4. haftasında oynayacağı Kutlu Köyü Gençlikspor mücadelesinin hazırlıklarına devam etmişti.

B GRUBU

BEYÖRENSPOR-YAYLASPOR

Düzce İkinci Amatör Lig 3. Hafta mücadelesinde ligde 4 puan ile birinci sırada bulunan Beyörenspor takımı ligde puanı bulunmayan ve son sırada bulunan Yaylaspor takımı ile mücadele etti. Müsabakaya iki takımda kazanma parolası ile çıkarken müsabakadan 7-1 lik farklı bir skor ile ayrılan ve hanesine 3 puanı attığı 7 gol ile yazdıran taraf Beyörenspor takımı oldu. Müsabakadan mağlubiyet ile ayrılan Yaylaspor takımı İkinci Amatör ligin 4. haftasında oynayacağı Çamköyspor müsabakasının hazırlıklarına devam edecek.

KUYUDÜZÜSPOR-DÜZCE 1907

Düzce İkinci Amatör Lig 3. Hafta mücadelesinde ligde 3 puan ile ikinci sırada bulunan Düzce 1907 takımı ligde 3 puan ile üçüncü sırada bulunan Kuyudüzüspor takımı ile mücadele etti. Müsabakaya iki takımda kazanma parolası ile çıkarken müsabaka iki takımında karşılıklı attığı birer gol ile sona erdi. İki takımda İkinci Amatör ligin 4. haftasında oynayacakları müsabakaların hazırlıklarına devam edecekler.

SUNCUKSPOR-ÇAMKÖYSPOR

Düzce İkinci Amatör Lig 3. Hafta mücadelesinde ligde 3 puan ile dördüncü sırada bulunan Suncukspor takımı ligde 1 puan ile beşinci sırada bulunan Çamköyspor takımı ile mücadele etti. Müsabakaya iki takımda kazanma parolası ile çıkarken müsabakadan 1-0 lık skor ile galip ayrılan ve hanesine 3 puanı attığı tek gol ile yazdıran taraf Çamköyspor takımı oldu. Müsabakadan mağlubiyet ile ayrılan Suncukspor takımı İkinci Amatör Lig 4. Hafta mücadelesinde oynayacağı Düzce 1907 müsabakasının hazırlıklarına devam edecek.

C GRUBU

KURTSUYU GENÇLİKSPOR-TAVAKÇİMENSPOR

Düzce İkinci Amatör Lig 3. Hafta mücadelesinde ligde 6 puan ile birinci sırada bulunan Tavakçimenspor takımı ligde 6 puan ile ikinci sırada bulunan Kurtsuyu Gençlikspor takımı ile mücadele etti. Müsabakaya iki takımda kazanma parolası ile çıkarken müsabakadan 3-0 lık skor ile ayrılan ve hanesine 3 puanı attığı üç gol ile yazdıran Tavakçimenspor takımı oldu. Müsabakadan mağlubiyet ile ayrılan Kurtsuyu Gençlikspor takımı İkinci Amatör Lig 4. Hafta mücadelesinde oynayacağı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı müsabakasının hazırlıklarına devam edecek.

DÜZCE İDMANYURDUSPOR-ÇAMLISPOR

Düzce İkinci Amatör Lig 3. Hafta mücadelesinde ligde 3 puan ile üçüncü sırada bulunan Düzce İdmanyurduspor takımı ligde 1 puan ile beşinci sırada bulunan Çamlısopr takımı ile mücadele etti. Müsabakaya iki takımda kazanma parolası ile çıkarken müsabaka iki takımında karşılıklı attıkları ikişer gol ile sona erdi. İki takımda İkinci Amatör ligin 4. haftasında oynayacakları müsabakaların hazırlıklarına devam edecekler.

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI- SANCAKSPOR

Düzce İkinci Amatör Lig 3. Hafta mücadelesinde ligde 1 puan ile dördüncü sırada bulunan Sancakspor takımı ligde puanı bulunmayan ve son sırada bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı takımı ile mücadele etti. Müsabakaya iki takımda kazanma parolası ile çıkarken müsabakadan 9-3 lük skor ile ayrılan ve hanesine 3 puanı attığı dokuz gol ile yazdıran Sancakspor takımı oldu. Müsabakadan mağlubiyet ile ayrılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı takımı İkinci Amatör Lig 4. Hafta mücadelesinde oynayacağı Kurtsuyu Gençlikspor müsabakasının hazırlıklarına devam edecek. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.