KEŞİR MİLLET İRADESİNİ GÖSTERELİM

KEŞİR MİLLET İRADESİNİ GÖSTERELİM

AK Parti Düzce Milletvekili, Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ayşe Keşir, referandum çalışmalarına ara vermiyor. Keşir, Atatürk Bulvarında esnafları ziyaret ederek evet desteği istedi.

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, 16 Nisanda yapılacak halk oylaması öncesinde çalışmalarına Atatürk Bulvarı esnafını ziyaret ederek devam etti. Cadde esnafına halk oylaması öncesinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni anlatan Keşir, neden evet denmesi gerektiğini anlattı.

Vesayet anayasasından kurtulmanın önemine değinen Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, esnaftan halk oylaması için destek istedi. Yeni sistem ile birlikte Türkiye?nin önünün açılacağını kaydeden Keşir, ? Yeni sistemle birlikte istikrarlı ve güçlü iktidarlar, ülkemizi daha müreffeh günlere götürecek. Biz geleceğimizin daha iyi olması için MHP ile birlikte evet diyoruz. Peki Avrupa, PKK, FETÖ, CHP hayır diyor. Tüm siyasi partilerle birlikte bu değişimi başlatabilirdik. Ancak onların tek derdi var o da Recep Tayyip Erdoğan. Sizlerden isteğimiz, gelin hep birlikte bu anayasa değişikliğine evet diyelim. Devletimize düşman olanlara, milletimizden korkanlara millet iradesini güçlü bir şekilde gösterelim? şeklinde konuştu.

Cadde esnafı halk oylamasının öneminin farkında olduklarını ve sandıktan güçlü bir evet çıkacağına inandıklarını söyledi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.