17 Nisan Pazartesi okullar ve üniversiteler tatil mi?

17 Nisan Pazartesi okullar ve üniversiteler tatil mi?

17 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, üniversieler tatil mi sorusu öğrenciler, öğretmenler ve veliler arasında merak konusu oldu. Bakan Yılmaz, 16 Nisan'da yapılancak referandumda birçok öğretmenin görev alacağını, sayımların sağlıklı olabilmesi, yapılacak itirazların sağlıklı bir şekilde neticelenebilmesi için 17 Nisan Pazartesi gününün tatil ilan edildiğini belirtti. Peki, 17 Nisan Pazartesi günü üniversiteler de tatil edilecek mi?

BAŞBAKAN TALİMAT VERDİ

Sivas'ın Zara ilçesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada bulunan Bakan Yılmaz, "Referandum nedeniyle 17 Nisan'da okulların tatil edildiğini belirterek, "16 Nisan'da halk oylamasını yapıyoruz. 16 Nisan'da yapacağımız sandık kurullarında birçok öğretmenimiz görev almakta. Sayımların sağlıklı olabilmesi, yapılacak itirazların sağlıklı bir şekilde neticelenebilmesi, okullarımızın düzeninin sağlanabilmesi ve temizliğinin hakkıyla yerine getirilebilmesi için Başbakanımızın talimatı üzerine 17 Nisan'ı tatil etme kararı aldık" dedi. 

ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ?

Öte yandan üniversite öğrencileri tarafından merak edilen 17 Nisan'da üniversiteler tatil mi sorusuna ise henüz bir açıklama getirilmedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.