SİYASİLER SANDIĞA GİTTİ

SİYASİLER SANDIĞA GİTTİ

Yeni Anayasaya oy vermek için siyasiler de sandık başına gitti, Milletvekili Ayşe Keşir Karahacımusa mahallesinde Şehit Teğmen Uğur Altan okulunda, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu ise Yahyalar İlkokulunda kullandı.

Bugün yapılan halk oylamasında Ak Partili siyasiler başta Bakan Faruk Özlü olmak üzere kalabalık bir heyet eşliğinde oy kullandılar. Bakan Faruk Özlü, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ayrı ayrı okullarda oy kullanırken, aynı heyet kalabalık bir şekilde Milletvekili Ayşe Keşir ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu?na da eşlik ettiler. 

Milletvekili Ayşe Keşir ,Karahacımusa mahallesinde Şehit Teğmen Uğur Altan okulunda oyunu kullandı. Keşir, ? Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun? dilekleri ile oyunu sandığa attı.

Ak Parti İl başkanı Hikmet Keskin de Yeni mahalle ilkokulunda oy kullanmaya yine Bakan ve siyasilerden oluşan kalabalık grup ile gitti.

Bakan Özlü ve Ak Parti heyeti Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu?na da eşlik etti. Kuşçuoğlu da Yahyalar Mahallesi'nde bulunan Yahyalar İlköğretim Okulu'nda oyunu kullandı.

Milletvekili Fevai Arslan oyunu ailesi ile kullanmayı tercih etti. Arslan Azmimilli Ortaokulunda ailesi ile birlikte oy verdi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.