BAŞKAN ÖZELEŞTİRİ YAPTI

BAŞKAN ÖZELEŞTİRİ YAPTI

Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut, tıpkı Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş gibi, referandumdan beklentisinin altında bir evet oranı çıktığını söyledi, öz eleştiri yaparak, ? belki de halka iyi anlatamadık? dedi.

 

 

16 Nisan Pazar günü yapılan referandumda Gölyaka?dan Düzce merkezle aynı oranda yüzde 70 evet çıktı. Belediye Başkanı Bekir Akbulut, evet yönünde referandum sonucunun beklediğinin altında olduğunu söylerken bir de öz eleştiride bulundu, ? ? yeterince beklide insanları aydınlatamadık? derken, anayasa değişikliğinin bir rejim değişikliği olmadığının da altın çizdi.

Akbulut, ? Ülkemize hayırlı olur inşallah bu partili Cumhurbaşkanlığı sistemi. Herkes rejim değişikliği diyor ama bizim rejim değişikliği ile ilgili en ufak bir endişemiz, düşüncemiz yok. Hepimiz bu rejimin bekçisiyiz. İnsanlar canlarını ortaya koydular, demokrasiyi, Cumhuriyeti, seçilmiş liderlerini korumak için. Referandum biraz benim beklentilerimin altında oldu. Belki burada öncelikle kendimizi eleştirmemiz lazım. Yeterince belki insanları aydınlatamadık, bilgilendiremedik. Gölyaka?da 70,?in üzerinde oy aldık. Ben herkese teşekkür ediyorum. Bütün dünyaya karşı bir duruş gösterdi insanlar. Dediler ki biz, Recep Tayyip Erdoğan?ın arkasındayız. Biz ona partili Cumhurbaşkanlığının önünü açacağız dediler. Sandıktan da bildiğiniz gibi 3 puana yakın bir farkla geçti.? Dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.