FAALİYETLER EYLEM PLANINA UYGUN İLERLİYOR

FAALİYETLER EYLEM PLANINA UYGUN İLERLİYOR

Vali Zülkif Dağlı, Düzce?de uyuşturucu ile mücadele çalışmalarının eylem planı dahilinde devam ettiğini söyledi, ? yol alıyoruz,iyi durumdayız? dedi.

Bağımlılıkla mücadele hız kesmiyor. Yapılan toplantılarla ilimizde bağımlılığın özellikle de madde bağımlılığının önüne geçilmeye çalışılırken, Düzce Valiliği yaptığı toplantılarla madde bağımlılığını  bitirmeye kararlı. Bağımlılıkla mücadele hakkında bilgi veren Vali Zülkif Dağlı, yapılan programlamaya uyulduğunu belirterek, muhtarlarında eğitimden geçeceğini dikle getirdi.

 

 

Bağımlılıkla mücadele toplantısı Valilik toplantı salonunda yapıldı. Başta Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Kamu Hastaneleri Birliği olmak üzere tüm kamu  kurumlarının temsilcileri toplantıya katıldı.

Vali Dağlı, uyuşturucu ile mücadele çalışmalarında iyi durumda olunduğunu söyleyerek kurumlar bazında ne tür çalışmalar yapılacağının gözden geçirileceğini belirtti.

Dağlı, ? Üniversitemizin açmak üzere olduğu merkezle ilgili bugün biraz daha yoğunlaşacağız. Faaliyetler eylem planımıza uygun bir şekilde yürüyor. Bugün yine gözden geçireceğiz. Üniversitemiz, kamu hastaneler birliği genel sekreterliğinin yapması gereken çalışmalarla ilgili biraz daha yoğunlaşacağız. yol alıyoruz, iyi durumdayız, mücadelemiz devam edecek.? Dedi.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.