ÇOBAN?DA 2 ÇOCUĞUYLA DİLENİYORDU

ÇOBAN?DA 2 ÇOCUĞUYLA DİLENİYORDU

Çoban kavşağında 2 çocuğuyla dilenen Suriye uyruklu bir kadın, zabıtaya yakalanınca önce bayılma numarası yaptı,Türkçe bilmediğini söyledi ancak zabıtadan kurtulamayınca Türkçe konuşmaya başladı.  

Geçtiğimiz günlerde Suriyeli çocukların Çoban kavşağında kırmızı ışıkta duran araçlardan para dilendiğini, hem kendilerini hem de sürücüleri tehlikeye attığını gündeme getirmiştik. Çoban kavşağında yine aynı manzara karşımıza çıktı. Ancak bu kez dilenen çocuklar değil, biri kucağında bir yanında 2 çocuğu ile duran araçlardan para dilenen bir Suriyeli kadındı.

Kırmızı ışıkta duran araçlardan para isteyen kadın zabıta ekiplerini görünce önce bayılma numarası yaparak kendini yere attı. Zabıta memurları kadını ayağa kaldırmak için uzun süre dil dökerken çocuklara da çikolata ikram ettiler. Zabıtanın çabaları sonuç vermeyince olay yerine 112 acil ekipleri çağırıldı. Ambulansı gören kadın, ayağa kalkerken önce Türkçe bilmediğini anlatmaya uğraştı, ardından Türkçe olarak eve gitmek istediğini söyledi.Zabıta ekipleri kadını evine götürdüler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.