KÜLTÜR EĞİTİM ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ VELİLERİNİ MEST ETTİ

KÜLTÜR EĞİTİM ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ VELİLERİNİ MEST ETTİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen şenlikte Kültür Eğitim Ortaokulu Öğrencileri sahne aldı. Anne ve babalar ise çocuklarının yeteneklerini sahnede izlediler.

Özel Kültür Eğitim Ortaokulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenliğini Düzce Belediyesi Kültür Merkezi?nde yaptı. Ortaokul öğrencilerinin sahne aldığı şenlik Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından Özel Kültür Eğitim Kurumları Kurucusu ve sahibi Hasan Aktürk konuşma yaptı.

Hasan Aktürk konuşmasında artık 23 Nisan Şenliğinin gelenekselleştiğini dile getirerek geçen yıl sahnelenen performanslardan keyif aldığını bu yılda izleyebilmek için İstanbul?dan geldiğini dile getirdi.

Hasan Aktürk; ?Dünyada eşi benzeri olmayan bir bayram Türk Çocuklarına armağan edilmiş. Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bu yönden şükran borçluyuz. 23 Nisan 1920?de ilk meclis açılırken Mustafa Kemal Atatürk meclis kürsüsünden egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Egemenlik bir aileye, bir zümreye ait değildir demiştir. Bu vesileyle bizde eğitim kurumları olarak hem çocuklarımızın bu mutlu gününü kutluyoruz. Velilerimize de bu gecede hem bizleri hem de çocuklarımızı yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyoruz? dedi.   

Özel Kültür Eğitim Ortaokulu Müdürü Hikmet Tunçel ise yaptığı konuşmada 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tarihini anlatarak öğrencilerin ve velilerin bayramını kutladı. Konuşmaların ardından ortaokul öğrencileri hazırladıkları skeçler ve müzikleri anne ve babalarına sergilediler.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.