BU YIL PROJELERLE BAŞLADI

BU YIL PROJELERLE BAŞLADI

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, ilçede alt yapı çalışmalarının bitmesinin ardından artık üst yapıda planladığı projeler için harekete geçtiklerini söyledi. Yiğit, yol ve kaldırım çalışmaları ile birlikte ?devasa? diye nitelendirdiği  kültür merkezinin de proje aşamasında olduğunu belirtti.

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, görevde geçirdiği 3 yıl boyunca ilçede alt yapı çalışmaları yaptığını söyledi, bu yıl ise üst yapı çalışmaları ve planladığı projeleri hayata geçirmek için çalışacaklarını ifade etti.

 

 

Yiğit, ? 3 yıldır alt yapı yani yerin altıyla uğraştık. Bu yıldan itibaren de ilçenin vizyon projeleri dediğimiz projelerle uğraşacağız. Nisan?ın 1?i itibariyle sezonu açtık. Yazın yapacağımız çalışmalar ve 3 yıldır planladığımız üst yapı çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Üst yapıda, ilçemizin alt yapı çalışmalarından bozulan yolları sil baştan yapıyoruz. Yığılca?nın 1 metrekare yeri kalmadan asfalt ve parke taşı kaplayacağız. Havalar müsait olduğu an çalışmalarımıza devam edeceğiz.? Dedi.

2017,2018 yılı için planladığı projelere başladıklarını ifade eden Yiğit, seçim öncesi söz verdiği ve ?devasa? olarak nitelendirdiği kültür merkezinin ödeneğinin hazır olduğunu, yıl sonunda  projeye başlanacağını dile getirdi.

İlçede  çevre düzenlemesi yaptıklarını söyleyen Yiğit, ? 10 kilometre taş duvar örmüştük, bu yıl da dekoratif betonlarla Yığılca?nın dört bir yanını yine dekoratif ışıklandırma yapacağız. Sezona erken girerek büyük işler yapacağız. Ayrıca ilçe merkezindeki bütün kaldırımları engelli vatandaşlara da kolaylık sağlayacak şekilde yeni baştan yapıyoruz. Yani kısacası 2017,2018 yılı için yapacağımız bütün projelere başlamış durumdayız. Ahmetçiler mahallesine seçim öncesinde söz verdiğimiz düğün salonu vardı. Temelini attık, düğün sezonunda bitirmiş olacağız. İlçe merkezinde de ilçenin geneline hitap edecek şekilde, bir katı düğün salonu, bir katı gençlik merkezi bir katı da misafirhane olmak üzere üç kat devasa bir kültür sarayına başlayacağız. Henüz proje safhasında ama kaynak noktasında sıkıntımız yok. Bu yılın sonu ya da 2018?in başında başlayarak en kısa sürede Yığılca?mıza kazandırmış olacağız.? Şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.