DÜZCE BELEDİYESPOR YENİ SEZON ÖNCESİ ANTRENÖRLERİN TANITIMI YAPILDI

 DÜZCE BELEDİYESPOR YENİ SEZON ÖNCESİ ANTRENÖRLERİN TANITIMI YAPILDI

 Belediye Başkanı İsmail Bayram, bilgi ve birikimlerine sonuna kadar güvendikleri hocaları takımların başlarına getirdiklerini söyledi. 

2012 - 2013 sezonunda Düzce Belediyesi Spor Kulübü futbol takımında Kenan Özen ve Ömer Lüfti Başol, voleybol takımında geçen sene olduğu gibi Murat Uzgit, basketbol takımında ise 2008 - 2009 ve 2009 - 2010 sezonlarında Düzce Gençlik Basketbol takımında görev yapan Hakan Kocakurt görev yapacak.
Hocaların tanıtım toplantısında konuşan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, voleybolda kıl payı 1. ligi kaçırdıklarını belirterek, "Voleybol sporu eskiden ilimizde en popüler spor dalıydı. Fakat gerekli destek olmayınca voleybol unutulmaya yüz tuttu. 2009 yılında kurduğumuz takımlarla voleybolu ilimizde tekrar canlandırdık. Bugün geldiğimiz nokta da bizi mutlu ediyor. Bir çok gencimiz voleybol sporuna merak sardı. Geçen sene olduğu gibi bu senede takım Murat Uzgit hocamız çalıştıracak Kendisine sonuna kadar güveniyoruz. Alt yapıları da kurup, voleybolu en iyi yerlere getirmek istiyoruz. Bulacağımız yetenekli gençlerle dışarı bağımlı olmak istemiyoruz. Geçen sene kılpayı 1. ligi kaçırdık. İş kazası diyoruz. Bu sene ise hedefimiz 1. lige çıkmak" dedi.
İsmail Bayram, "Basketbol ilimizde futboldan sonra en popüler spor dalı. Geçmiş senelerde ilimizde görev yapan Hakan Kocakurt'u takımın başına getirdik. Alt yapılarımız güçlendirmek ilk hedefimiz. İkinci hedefimiz ise bir üst lige adımızı yazdırdık. Geçen sene basketbol takımı olarak başarılı bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum" dedi.
Başkan İsmail Bayram, "Futbolda hedefimiz şampiyonluktan öte alt yapılarda en iyi seviyelere gelmek. Bunu da en güzel şekilde başarıyoruz. Alt yapının tüm kategorilerinde mücadele ediyoruz. Hedefimiz yetenekli, gelecek vaat eden gençleri bulmak. Onları kendi kulübümüzün yanı sıra Düzcespor'a kazandırmak. Türk futboluna sunmak. Kenan Özen ve Ömer Lütfi Başol hocalarımızda bilgi ve birikimleri ile görevlerini en iyi şekilde yapan hocalar. Okullarda tarama yaparak, yeni yetenekleri kulübümüze kazandıracağız" dedi.
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, "Dışarıdan gelecek sporcuların rahat bir şekilde konaklaması, bünyemizde bulunan sporcularımızın değişik aktivitelerden sağlıklı bir şekilde yararlanması amacıyla Aziziye Mahallesi'nde bulunan tesisi spor kulübümüze kazandırdık" dedi.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.