UZMANINDAN YAZ UYARILARI

UZMANINDAN YAZ UYARILARI

Yaz geldi. Güneşin enerjisi insanların içini kıpır kıpır yaparken, Deniz, havuz, kum, güneş hayalleri kurulmaya başlandı. Peki hanımlar, Yaz mevsimi güzel ancak  ya cildiniz yaza hazır mı, işte uzmanından hayati önem taşıyan cilt bakımı önerileri bu haberde.

Bütün kış güneş, kum, deniz hayalleri kurarken yaz mevsimi geldi çattı. Kafa olarak yaza hazır olan insanlar güzel ve sağlıklı bir yaz için hazır mı. Bilinçsizce güneş kremleri kullanmanın cilt lekelerine, erken yaşlanmaya, cilt kuruluğuna, siyah noktalara ve aknelere  hoş geldin demek olduğunu bilmezseniz kabus gibi bir yaz sizi bekliyor olabilir.

İşte özellikle hanımlar için, cilt bakımında nelere dikkat edilmesi gerektiğini, sağlıklı bir yaz geçirmenin püf noktalarını uzmanına sorduk.    

         

 

Güzellik uzmanı Nigar Eryazıcıoğlu yaza girerken güneş koruyucuların ihmal edilmemesi gerektiğini söylerken, güneş koruyucu alırken ise cilde uygun olanın tercih edilmesi uyarısında bulundu.

Eryazıcıoğlu, ? Yüksek faktör seçebiliriz. Yaza girerken hafif bakımlar yapılmalı. Önemli olan da cildimizi güneşten korumaktır. Bahara girerken hafif bakımlar tercih edilmeli.Güneş koruyucuları ihmal etmemiz gerekiyor. Yaz sonunda da leke bakımları ile devam edilmesi gerekiyor.Mevsim değişiklikleri alerjik olarak da cildimize yansıyabiliyor. Eğer bol bol su içmiyorsak kuruluk olabilir, yazın yağlı ciltlerde daha çok yağlanma görülebilir.Biraz önce yaptığımızkil maskesiydi, cildi temizledik, buharla nemlendirdik ve yaza hazırlamış olduk. Evde doğal ürünlerle de bu maske çok rahat yapılabilir.? Dedi.

Eryazıcıoğlu yüzde oluşan kırışıklıklarla ilgili de, öncden önlem alınması gerektiğini söylerken, botoksun da etkili çözüm olabileceğini belirtti ve uyardı, ? cildimize önem vermeliyiz?

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.