STANDARD PROFİL?DE TİS İMZALANDI

STANDARD PROFİL?DE TİS İMZALANDI

Petrol İş Sendikasının  örgütlü olduğu Standard Profil işyerinde toplu iş sözleşmesinde anlaşma sağlandı. Yüzde yüz memnunluk sağlanan sözleşmeyle artık fabrikadan toplu işçi çıkartılmayacak.  

Düzce Petrol İş şubesinin  bağlı olduğu Standard Profil Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. işyerinde yeni dönem toplu iş sözleşmesi 10 Mayıs Perşembe günü sendikanın genel merkezinde imzalandı. Sözleşme ile işçilerin bir çok hakkı korunma altına alınırken, Petrol İş Düzce Şube Başkanı Muzaffer Işık, yüzde yüz memnuniyetin sağlandığını açıkladı.

 

 

Işık, ?2017-2019 yılı Petrol İş Sendikası ile Standard Profil A.Ş arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi, çalışan üye arkadaşlarımızın tamamının memnuniyeti ile sonuçlanmıştır. Bu sözleşmeyle birlikte işyerinde sendikanın yetki aldığı günden bugüne 4 yıl bitmiştir.Bizim bu sözleşmede 1. maddemiz istihdam garantisi, kimseyi atmayarak, buraya yeni projeler getirmek şartıyla önerimiz vardı. İstihdam garantisi protokol altına alınmıştır.? Dedi.

Toplu sözleşme ile yüzde 15 zam alındığını ve işçilerin bunu memnuniyetle karşıladığını söyleyen Işık, zamların enflasyon oranında ayarlandığını belirtti. Işık, bu sözleşmeyle artık toplu işçi çıkartılmayacağını da bildirdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.