PEDALLAR BERABERLİK İÇİN ÇEVRİLDİ

PEDALLAR BERABERLİK İÇİN ÇEVRİLDİ

Düzce Bisiklet Kulübü'nün  "Biziz Beraberiz Türkiye'yiz" sloganıyla düzenlediği bisiklet turu yapıldı. Yağmur altında pedal çeviren 7 den 70?e kadar bisiklet sevdalıları, birlik beraberlik mesajı verdi. yaklaşık 500 kişinin katıldığı organizasyon Düzce'de ilk olması nedeniyle göz kamaştırdı.

 

Düze Bisiklet Kulübü'nün Anıtpark-Sarayyeri-Arapçiftliği-Anıtpark güzergahında düzenlediği 5 km gidiş,5 km geliş "Biziz Beraberiz Türkiyeyiz" bisiklet turu yapıldı. Yağmur altında yapılan bisiklet turuna Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Yılmaz Özdemir, Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, siyasi partilerin il başkanları ve partililer, DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı ile bisiklet tutkunları katıldı. Yaklaşık 500 kişinin yağışilı havaya rağmen pedal çevirdiği organizasyon Düzce'de ilk olma özelliğiyle göz kamaştırdı. 

Anıtpark'ta tur öncesinde Düzce Bisiklet Kulübü Başkanı Birol Aksu katılımcılara güzergah ve tur rotası hakkında bilgiler verdi.

İŞİTME ENGELLİLER İŞARET DİLİYLE ROTA BELİRLEDİ

Ayrıca Bisiklet turuna katılan işitme engellilere'de bisiklet turuna katıldı. İşaret diliyle anlaşan işitme engelliler rotalarını da yine işaret dilini kullanarak öğrendiler. Kısa süre birbirileriyle işaret dilinde sohbette eden engelliler daha sonra bisikletlerine binerek tura katıldılar.

İlk kez yapılan bisiklet turuna havanın yağışlı olmasına rağmen katılım oldukça fazla olması yüzleri güldürdü.

BİSİKLETLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Birbirinden farklı bisikletlerde tur ile ortaya çıktı. Bisikleti olamayanlara Bisiklet Kulübü tarafından bisikletlerin verildiği turda ayrıca bisiklet tutkunları da kendi bisikletlerini ortaya çıkarttı. MHP İl Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu, bir markanın ilk modelinden olan bir bisikleti ile dikkat çekerken bir başka kullanıcı ise fiyatı oldukça pahalı olan bir modelle tura katıldı. Bisiklet tutkununun kalın tekerli ve fiyatı pahalı bisikleti, tura katılanlar tarafından yoğun ilgi gördü.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.