HEMŞİNLİLER BARIŞTI

HEMŞİNLİLER BARIŞTI

Geçtiğimiz ay Aziziye Mahallesi?nde bulunan bir kahvehanenin silahla taranması ve yeni otogardaki saldırının ardından başlayan olayların sonunda sevindirici gelişmeler yaşandı. Taraflar bir araya geldi, büyüklerin araya girmesiyle sulh sağlandı.

 Geçtiğimiz günlerde Aziziye Mahallesi?nde bulunan bir kahvehane silahla taranmış, olayla ilgili olarak  halen tutuklu bulunan bir kişinin yeni otogardaki işyeri misilleme olarak yerle bir edilmişti.

 

 

Yaşanan olayların üzücü sonuçlar doğurmaması için büyükler duruma el koydu, kahveyi tarayan grup ile otogarı yerle bir eden grubu bir araya getirerek sulh sağladılar.

Bir restoranda bir araya gelen her iki taraf birlikte yemek yiyerek barış sağlarken, Jandarma Komutanı Yılmaz Özdemir ve İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz de yemeğin bir bölümüne katıldılar.

İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, yaşanan gelişmelerden memnun olduklarını söylerken, ? hepimiz dostuz, ülkemizin çok yapacağı iş var, bu işlerle enerji kaybedemeyiz, birbirimizi sevelim, biz de bunu canı gönülden arzu ediyoruz. İyi ki de bir araya gelmişsiniz, güzel bir iş yapmışsınız? dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.