KÜLTÜR LİSELERİNDE MEZUNİYET GECESİ

KÜLTÜR LİSELERİNDE MEZUNİYET GECESİ

Özel Kültür Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri dün akşam mezuniyet heyecanı ve coşkusu yaşadı. Mezuniyet pastası kesip, kep fırlatan öğrencilerin mutluluğuna aileleri de ortak oldu.

2016-2017 eğitim öğretim döneminin sona ermesine sayılı günler kala,  Özel Kültür Anadolu ve Fen Lisesi son sınıf öğrencileri dün akşam düzenlenen mezuniyet gecesinde heyecan ve coşkuyu bir arada yaşadılar.

Koruköy tesislerinde düzenlenen gecede ilk konuşmayı yapan  Kültür Eğitim Kurumları Genel Müdürü Birol Güney, öğrencilere tavsiyelerde bulunurken, yitirdikleri hayallerine üzülmemelerini istedi, önlerindeki süreçte hayallerini  gerçekleştirebileceklerini belirtti. ? Siz gençler geleceksiniz? derken, Kültür Kurumları olarak çocukları geleceğe en iyi hazırlamaya talip olduklarını vurguladı.

Mezun olan öğrenciler adına yapılan konuşmanın  ardından gecenin en heyecanlı anına gelindi ve öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi, hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından hep birlikte mezuniyet pastası kesildi.

Kültür Eğitim Kurumları kurucusu Hasan Aktürk yaptığı konuşmada, lise yıllarının öğrencilerin en unutamadığı anlar olduğunu söylerken, 2 hafta kalan LYS?ye de öğrencilerin en iyi şekilde hazırlanmasını istedi.

Gecede, mezun olan öğrenciler kadar, eğitim döneminde ve üniversite yolunda onların başarılı olmalarında en büyük payı olan öğretmenler de heyecanlıydı. İdareciler, öğretmenler ve öğrenciler gecenin anısına bol bol hatıra selfileri çektirdiler.

Mezuniyet coşkusunun doruğa ulaştığı gecede öğrenciler hep birlikte kep fırlattılar, geceye eğlenerek devam ettiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.