UĞURLULAR MEZUN OLDU

UĞURLULAR MEZUN OLDU

Düzce Uğur Okulları 2016-2017 yılı mezuniyet töreni Düzce Üniversitesi Cumhuriyet Konferans Salonu?nda yapıldı. Öğrencilerin heyecanı ve mutluluğunu öğretmenler ve veliler de paylaşırken, hazırlanan muhteşem program ilgi ve beğeni ile izlendi.

Düzce Üniversitesi Cumhuriyet Konferans Salonu?nda Düzce Uğur Okulları 2016-2017 yılı mezuniyet töreni düzenlendi. Öğrencilerin heyecan ve mutlulukları velilere de yansırken, program saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı.

Düzce Uğur Okulları Kurucusu Gökhan Sarıgül açılış konuşmasında, öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulunurken ?Hayatınızın her aşamasında devletin milletin bağımsızlığını ve bütünlüğünü zedeleyecek kişi ve kurumlardan uzak durmanızı istiyorum? dedi.

Sarıgül ?Bugün aslında son değil yeni bir başlangıç yapıyoruz. Biz bugüne kadar sizlere çeşitli bilgiler öğrettik. Bu öğrettiğimiz şeyler içinde sadece akademik bilgiler değil hayata dair bazı şeyleri öğretmeye çalıştık. Tüm velilerimiz burada, zaten sık sık görüşüyoruz. Şimdi tekrarlamak istiyorum. Hayatınızın her aşamasında devletin ve milletin bağımsızlığını, bütünlüğünü zedeleyecek kişi ve kurumlardan uzak durmanızı istiyorum. Bizim tek gayemiz bu. Ben hepinizin öyle olacağını biliyorum. Velilerin sizi o şekilde yetiştirdiğini de biliyorum? dedi.

Uğur Temel Lisesi Müdürü Nazmi Kıran ise, öğretmenlerin ve öğrencilerin yıl boyunca özverili bir şekilde çalışarak, artık liseyi bitiren çocukların üniversite yolunda hedeflerine ulaşmaları için çaba sarf ettiklerini belirtti.

Tören de konuşmalarında ardından Bayrak, flama  devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Mezuniyet belgelerinin verilmesi sırasında 12. sınıfların fotoğraf ve video gösterimleri beğeni ve ilgiyle izlendi. Öğrencilerin tek tek sahneye çağrılmaları sırasında onları anlatan manilerin okunması salondan büyük alkış aldı.

Mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardından öğrenciler mezuniyet sevincini en dorukta yaşayarak kep fırlattılar, öğretmenleri ile birlikte toplu halde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.