DÜZCELİ KARATECİ ECE DENİZ KÖROĞLU'NUN BÜYÜK BAŞARISI

DÜZCELİ KARATECİ ECE DENİZ KÖROĞLU'NUN BÜYÜK BAŞARISI

 7. Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası, 6 ülkeden 250 sporcunun katılımıyla Gençler ve Büyükler kategorilerinde gerçekleştirildi. Büyükler kategorisinde Milli Takım A Takımında yarışan Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Cimnastik Antrenörü Ece Deniz Köroğlu, çıktığı tüm karşılaşmaları alarak Milli Takımı birincilik kürsüsüne taşıdı. Türkiye, 23'ü altın toplam 88 madalya kazanarak takım halinde şampiyonluğa ulaştı.

Milli Takıma Düzce'den Hüseyin Çakır, Muhammet Emin Gönül ve Ece Deniz Köroğlu 7. Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonasında yarışmak için katılmıştı. Hüseyin Çakır ve Muhammet Emin Gönül bireysel kategoride yarışırken Ece Deniz Köroğlu ise takım halinde müsabakalara katıldı. İran ve Yunanistan gibi ülkeleri geride bırakan Milli Takım A takımı sporcusu Ece Deniz Köroğlu, tüm müsabakalarını kazanarak birinciliğin ülkemize gelmesine büyük katkı sağladı.
Türkiye toplamda 23 altın, 23 gümüş ve 42 bronz'la toplamda 88 madalya alarak 7. Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası'nda zirvede yer aldı.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.