KEŞİR AYBUKE ÖĞRETMENİ KONUŞTU

KEŞİR AYBUKE ÖĞRETMENİ KONUŞTU

Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, PKK?ın hain saldırısında şehit olan öğretmen Şenay Aybüke Yalçın gibi pek çok vatansever kadın şehitler için taziye dilemeyenlerin kadına şiddet konusunu siyasi malzeme yapmalarını kınadı.

 

 

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir,  TBMM Genel Kurulu'nda  Batman'ın Kozluk ilçesinde PKK?lı teröristlerce düzenlenen silahlı saldırı sonucunda şehit olan 23 yaşındaki müzik öğretmeni Şenay Aybuke Yalçın için gündem dışı söz aldı.

Keşir konuşmasında , ? geçtiğimiz günlerde hain bir saldırıda şehit olan Şenay Aybüke Yalçın öğretmenimiz henüz sekiz ay önce atanmış, idealist bir müzik öğretmeniydi, aynı zamanda izciydi. Batman Kozluk Çok Programlı Anadolu Lisesinde müzik sınıfı yoktu ve kendi imkânlarıyla enstrümanlar temin ederek o sınıfı oluşturmuştu.  Anadolu'da bir söz vardır: "'Bal, bal' diyerek ağız tatlanmaz." Yaşam hakkı, en önemli kadın ve insan hakkıdır. Aybüke öğretmen, Zeynep Sağır, Selda Güngör, Demet Sezen, Kübra Doğanay, Cennet Yiğit, Gülşah Güler ve pek çok vatansever kadın şehitlerimiz için taziye dahi dileyemeyenlerin kadına şiddet konusunu politik kullanışlı malzeme yapmalarını kınıyorum.? Şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.