KHK KARAR VERDİ

KHK KARAR VERDİ

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanlığı kararını verdi, Atatürk Devlet Hastanesi?nin Muncurlu Binası Psikiyatri ve Fizik Tedavi Merkezi oluyor.

Atatürk Devlet Hastanesinin yeni binasına taşınmasının ardından boşaltılan, ancak uzun bir süre geçmesine rağmen ne amaç için kullanılacağı belli olmayan Muncurlu hastanesi için kesin karar verildi. Bir çok farklı proje gündeme gelirken, hastane için en çok dillendirilen psikiyatri ve fizik tedavi merkezi olmasına kararlaştırıldığı öğrenildi.

 

 

2015 yılında faaliyete geçen Muncurlu Hastanesi 110 yatakla hizmet veriyordu. Fiziki yapısı çok beğenilen hastane yeni hastane binasının hizmete girmesiyle boşaltıldı ve farklı projelerle gündeme geldi. Binanın elden gitmemesi için ortaya çıkan projelerin bir an önce hayata geçirilmesi önem arz ederken, hastanenin ne amaçla kullanılacağına bir türlü karar verilemedi.

 Kamu Hastaneleri Birliği ve İl Sağlık Müdürlüğünün girişimleri ile, doğa ile baş başa, gürültü ve sesten uzak, bir tarafı orman, bir tarafı gölet, insanların bedenen ve ruhen dinlenebilecekleri bir otel konseptindeki hastanenin psikiyatri ve fizik tedavi merkezi olması kesinlik kazandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.