AĞAOĞLU ELEŞTİRİLERİ CEVAPLADI

AĞAOĞLU ELEŞTİRİLERİ CEVAPLADI

Dün akşam Yığılca Belediyesi?nin düzenlediği iftar programına katılan İşadamı Ali Ağaoğlu, ilçeye yapacağı çimento fabrikası ile ilgili eleştirileri cevapladı. Ağaoğlu, fabrikanın çevre dostu olacağını söylerken, il dışına çalışmaya giden Yığılcalılar için fırsat olacağını, 500 kişiye istihdam sağlanacağını vurguladı.

 

 

Yığılca?ya yapacağı Çimento Fabrikası ile gündeme gelen İşadamı Ali Ağaoğlu dün akşam Yığılca Belediyesinin şehit yakınları ve gaziler için düzenlediği iftar programına katıldı. Yığılcalıların büyük ilgi gösterdiği Ağaoğlu, iftar sonrası yaptığı konuşmada çimento fabrikası ile ilgili eleştirileri cevapladı. ? Artık ben de kendimi Yığılcalı hissediyorum? diyen Ağaoğlu, fabrikanın çevreye zarar vermeyeceğine söz verdi.

Ağaoğlu, ? Çimento denilince biraz akla çevre dostu olmayan yatırım geliyor.Buraya dünyanın en çevreci fabrikasını kuracağız. En son teknoloji çevre dostu fabrikayı kuracağız. Ben çok iyi biliyorum. Yığılca?dan bizim şantiyelerimizde çalışan onlarca kardeşimiz var. Gurbete geliyorlar iş ve aş için. Burada bu fabrika kurulduğu zaman 500?ün üzerinde istihdam sağlayacak. İnsanlar ailelerinden kopmadan kendi bölgelerinde iş imkanına kavuşmuş olacaklar. Başta Belediye Başkanım çok büyük destek verdi, Sayın Valim ve bürokratlardan da bu desteği gördük. Ülkemiz maalesef şu anda büyük bir abluka altında. Hepimiz biliyoruz.Türkiye?nin kalkınmasını istemeyenlerin üzerimize oynadığı oyunları da biliyoruz. Bu şartlarda bu yatırımı gerçekleştireceğiz inşallah. Bundan sonra da her zaman sizlerle birlikte olacağım.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.