BELEDİYEDEN BAYRAM HEDİYELERİ

BELEDİYEDEN BAYRAM HEDİYELERİ

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Halep Kemmune Şefkat Çadırkentine bayram hediyesi yolluyor, ayrıca müdürlük, dün akşam Kadir Gecesi dolayısıyla 106 camide namaz kitapçıkları dağıttı.

BAYRAM HEDİYELERİ YOLA ÇIKTI

Düzce Belediyesi Halep Kemmune Şefkat Çadırkenti için hazırlanan Ramazan Bayramı hediyeleri yola çıktı.

Suriye Halep?de kurulan ?Düzce Belediyesi Kemmune Şefkat Çadır Kenti?nde yaşayan savaş mağdurlarına Ramazan Bayramı öncesinde hediyeler hazırlandı. Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan hediye paketlerinde gıda, giyim ve çocuklar için çeşitli oyuncaklar yer alıyor. Ramazan Bayramı öncesinde sahiplerine ulaşacak paketler giderek artan çadırkent nüfusu için bin 500 kişilik hazırlandı. 150 paket gıda kolisinin bulunduğu hediyelerde çocuklar, gençler ve yetişkinler için çeşitli giyim malzemeleri de hazırlandı.

Öte yandan Düzce Belediyesi tarafından kısa bir süre içinde çadırkentte yaşayan çocuklar için uygun bir alan belirlenerek Düzce?de kullanılan oyun parklarından bir grubun aynısı inşa edilecek.

 

106 CAMİDE NAMAZ DUALARI KİTAPÇIĞI DAĞITILDI

Düzce Belediyesi ?bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi? faziletine uygun etkinlikler düzenledi. Merkez ve Cedidiye Camiinde vatandaşlara lokma dağıtılmasının yanı sıra şehir genelinde 106 camide namaz dualarından oluşan bir kitapçık dağıtıldı.

Düzce Belediyesi İslam aleminin en önemli gecelerinden biri olan Kadir Gecesinde de vatandaşları yalnız bırakmadı. Camilerde düzenlenen Kur?an-ı Kerim tilaveti sonrasında 106 camide içinde namaz dualarının bulunduğu ve Türkçe okunuşlarının da yer aldığı küçük bir kitapçık dağıtıldı. Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından Merkez ve Cedidiye Camiileri önünde kurulan stantta namazdan çıkan vatandaşlara toplam 6 bin lokma ve şeker dağıtıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.