DEFDERDARLIKTA SON GÜN YOĞUNLUĞU

DEFDERDARLIKTA SON GÜN YOĞUNLUĞU

Bazı kamu alacaklarının yeniden yapılandırılması ile ilgili başvuru süresi  bugün sona eriyor. Düzce Defterdarlığında son gün yoğunluğu yaşanırken, vatandaşların bu fırsattan yararlanmaları için defterdarlık bu gece saat 24:00?a kadar açık kalacak. 

 Bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanun kapsamında, vergi, SGK, öğrenim kredisi gibi borçlar yeniden yapılandırılıyor. Vergi borcunu yeniden yapılandıracak vatandaşların, bugün günü saat 24.00'e kadar borçlarını yapılandırması gerekiyor.

 

 

7020 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanunu ile tanınan yapılandırma süresi bugün sona ererken Düzce defterdarlığı da en yoğun günlerinden birini yaşıyor.

Düzce Defterdarı Ali Aykaş,  30 Haziran tarihinin kesinlikle uzatılmayacağı uyarısında bulunurken, bu gece saat 24:00?da kuyruktaki vatandaşlar bitene kadar hizmet vereceklerini söyledi..

Aykaş, ? Bizim mükelleflerimizden isteğimiz, kalabalığı görüyorsunuz, son saatlere beklemesinler, ilk taksitlerinin ödemelerini yapsınlar. Bu yapılandırmada ilk iki taksitin ödenme şartı var. Mükelleflerimize bunu son kez hatırlatıyoruz.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.