TARIM VE İNSAN SERGİSİ

TARIM VE İNSAN SERGİSİ

Tarımla ilgili duyarlılığı geliştirmek ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel ilgiyi artırarak tarımla sanatı fotoğraf karelerinde buluşturmak amacıyla Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının düzenlediği 8.Tarım ve İnsan konulu fotoğraf sergisinin açılışı, Düzce İl Müdürlüğü'nün organizasyonunda  tarihinde Düzce Krempark Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Açılışını Düzce Vali Yardımcısı Sayın Hasan Bağcı?nın yaptığı fotoğraf sergisine,  İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü V. Necdet ÇİÇEK,İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan BUDAK, Türkiye Muhtarlar Derneği Düzce Şube Başkanı Yaşar Çengel, Şube ve İlçe Müdürleri, Basın Mensupları ve davetliler katıldı.

Vali Yardımcısı Hasan BAĞCI konuşmasında?tarımın önemini ortaya koymak için son derece önemli olan bu fotoğraf sergisinde emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum? dedi.

Düzce İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü V. Necdet Çiçek ise Bakanlığımızca geleneksel hale getirilen bu organizasyonla "Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf yarışması düzenlenmektedir. Yarışma sonunda ödül alan ve sergilenmeye değer bulunan eserler Türkiye'nin her ilinde sergilenmektedir. Bizde bugün açılışını yapacağımız ve üç gün boyunca açık kalacak sergimizde 60 adet fotoğraf sergilenecek olup, tüm halkımızı sergiye davet ediyorum." dedi.

 

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.