ALEV ALEV YANDI

ALEV ALEV YANDI

Ereğli İlçesine bağlı A. Sofular Köyünde meydana gelen ev yangını, vatandaşlar tarafından cep telefonları vasıtasıyla görüntülendi.

Köy sakinlerinden Hilmi Seyhan tarafından fotoğraflanan yangın anı, Bekir Kılıç ile Beyhan Ercan tarafından ise cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Kılıç ile Ercan, sosyal paylaşım sitesinde yer verdikleri görüntülerde, altı kiler olarak kullanıldığı tahmin edilen evin üst katı ile çatısının tamamen tutuşmuş olduğu kameralara yansıyor. Daha sonra ise gelen Ereğli Belediyesi İtfaiye ekipleri yangına müdahalede bulunuyor.

 

 

 

 

İTFAİYE BİRİMİ LAV EDİLDİ


Diğer yandan, önceki haberimizde, köy sakinlerinin ?önce Ormanlı Belediyesine haber verdik ama gelmediler?? şeklindeki açıklamaları üzerine, Hakimiyet?i arayan Ormanlı Belediyesi yetkilileri ise belediye bünyesindeki İtfaiye biriminin ?Personel Yetersizliği? nedeniyle geçtiğimiz yıl Ereğli Kaymakamlığı talimatı ile lav edildiği bildirildi.

Belediye yetkilileri, bölgedeki yangın olaylarına müdahaleye gelen Ereğli Belediyesi ekiplerine, 5 tonluk su tankı ile su takviyesi yaparak destek olduklarını kaydettiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.