MUHALİFLER KAZAN KALDIRDI

MUHALİFLER KAZAN KALDIRDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçakoca İlçe yönetimine muhalif olanlar, Otel Akçakoca?da bir araya gelerek yaklaşan kongre süreci ve parti politikalarını konuştular.

Fikret Albayrak, Hamdi Deniz, Zekeriya Yanmaz, Metin Akdüz, Metin Baş, Cemil Gülez,Ömer Başar, CHP meclis üyeleri Turgay Çakmak ile Hüsnü Koç ve Cemil Gülez?in başını çektiği yaklaşık 100 kişilik CHP grubu, 26 Ağustos ? 24 Eylül tarihleri arasında yapılacak delege seçimleri öncesi mahalle ve köylerde Turan Güler yönetimine karşı kendi delegelerini ve başkan adayını tespit etme kararı aldı.

Yapılan konuşmaların ardından Turan Güler yönetimine karşı liste oluşturmak ve kongre sürecini takip etmek için adına Çalışma Grubu dedikleri 12 kişilik yürütme konseyi oluşturan muhalifler, CHP Akçakoca ilçe örgütü kongresi tamamlanana kadar düzenli olarak bir araya gelme kararı aldı.

Yaklaşan kongre süreci nedeniyle mevcut CHP yönetiminin sıcak bakmadığı toplantının ne gibi sonuçlar doğuracağı ise önümüzdeki günlerde daha da netlik kazanacağı belirtildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.