DÜZCE’DE ESKİ SANAYİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

DÜZCE’DE ESKİ SANAYİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

 Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, proje için "Eski sanayinin taşınması ve kentsel dönüşümün gerçekleşmesi için sürenin çok uzamasını istemiyoruz. Esnaf da bizim düşüncemizde" dedi.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, kentsel dönüşüm projesi ve eski sanayi çarşısının taşınmasına ilişkin sanayi esnafını ziyarete devam ediyor. Bu konuda kararlı hareket ettiklerini belirten Başkan Bayram, bölgedeki esnafında taşınma konusunda hazır olduğunu ifade etti.
Bölgedeki gelişimlerin iki aşamalı olarak sürdürüldüğünü işaret eden Başkan Bayram "Öncelikle şehrin görüntüsü ve çarpık gelişimi açısından eski sanayi çarşısının kaldırılması zorunlu hale geldi. İkinci aşamada ise esnafların taşınmasından sonra bölgede kentsel dönüşümün uygulanması söz konusudur. Sanayinin taşınması konusunda mülk sahibi ya da kiraca ayırımı yapılmaksızın toplu hareket söz konusu olacaktır. İkinci aşamada ise mülk sahipleri ile muhatap olacağız" dedi.
Sanayi esnafına yönelik gezilerine devam edeceğini işaret eden Başkan Bayram bu konuda da şu görüşlere yer verdi: "Sanayi esnafın durumun bilincinde. Burada bulunan tüm esnaflar bölgenin çarpık gelişmesinden rahatsız ve taşınmasının gerekliliğini biliyor. Buradan da bir an önce gitmek istiyorlar."iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.