KESKİN?DEN AÇIKLAMA

KESKİN?DEN AÇIKLAMA

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, bazı basın kuruluşlarında başkanlığının kesin olduğuna dair çıkan haberler üzerine yazılı basın açıklaması yaptı. Keskin, ?Teşkilatlarımızda görevler ahbap-çavuş ilişkisi ile değil, sadakat ve liyakat üzerindendir? dedi.

 

 

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Partisinin  Kongre sürecine girdiğini söyleyerek, bu sürecin AK Parti teşkilatlarına yakışır biçimde gelişeceğinden kimsenin şüphe etmemesi gerektiğini belirtti.

Keskin yaptığı açıklamada, ?  Partimizin siyasi anlayışı gereği bu süreç parti için disiplin kurulları içerisinde demokratik bir şekilde gerçekleşecektir. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan?ın kamuoyuna açıkladığı kıstaslar ve hassasiyetler gözetilerek yapılacak aday belirlemelerinde ve kongrelerde, gerekli istişareler yapılacak. Nihayetinde de Genel Merkezimizin tasarrufları ile hareket edilecektir. Bu durum tün ilçelerde olduğu gibi il başkanlığımız için de geçerlidir.? Dedi.

Keskin açıklamasına şöyle devam etti: Buna rağmen bazı basın kuruluşlarında hiçbir ortamda kendi ağzımdan böyle açıklama yapmama rağmen il başkanlığımı kesin gördüğüm algısı yaratılmak istenmektedir. Birçok konuşmamda ifade ettiğim gibi görevim süresince tek arzum, teşkilatıma ve ilime en iyi hizmeti verebilmek olmuştur. Genel Başkanımın ve teşkilatımın tasarrufu altındaki bu konu hakkında görüş ifade etmem karakterime ve siyaset anlayışıma kesinlikle uymaz. Dolayısı ile yapılan bu tür haberler gerçek dışıdır. AK Parti temayülleri de büyük bir saygısızlık olan bu asılsız haberlere hemşehrilerimin itibar etmemelerini rica ediyorum. Teşkilatlarımızda görevlerin ahbap-çavuş ilişkisi ile değil, sadakat ve liyakat üzerinden olduğunu tekrar hatırlatmak istiyorum.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.