MİLYONLARIN BEKLEDİĞİ HABER

MİLYONLARIN BEKLEDİĞİ HABER

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, bayram tatilinin kaç gün olacak sorusunun cevabını verdi. Kurban Bayramında kazanan turizm oldu. Emekli olanlar için de Bozdağ önemli bir açıklamada bulundu.

Hükümet Sözcüsü Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, herkesin merak ettiği soruya cevap verdi. Bakanlar Kurulu'nun ardından Bozdağ: tatilin 10 gün olacağını açıkladı. Bir müjdeli haber daha geldi, emeli maaşları bayramdan önce yatırılacak.

30 Ağustos Zafer Bayramı?yla birleştirilerek 6 güne çıkan Kurban Bayramı tatili, 28-29 Ağustos tarihlerinin de eklenmesiyle 10 güne çıktı. 

İşte Bozdağ'ın açıklamaları:

 

Emekli sandığı kapsamında emekli dul ve yetim aylığı alanlar, şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz dahil olmak üzere aylık ödeme günleri 1-5 Eylül tarihleri arasına denk gelmesi nedeniyle emekli maaşlarının ödenmesinin bayram öncesine çekilmesi de kararlaştırılmıştır. Bu çerçevede, 1-2 ve 3 Eylül tarihlerinde maaşlarını alacak olan emekli sandığı emekli dul ve yetimleri ile şehit yakınları ve gazilerimiz, 28 Ağustos 2017 tarihinde, 4 ve 5 Eylül 2017 tarihinde maaşlarını alacak olanlar da 29 Ağustos 2017 tarihinde maaşlarını alabilecektir.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.