AKÇAKOCA BUNU DA GÖRDÜ

AKÇAKOCA BUNU DA GÖRDÜ

Akçakoca?da Mavi Bayraklı Çuhallı plajına üzerinde "şahsi mülkiyet girilmez" yazan esrarengiz baraka konuldu. Yerel basında çıkan bir iddiaya göre o baraka, bir milletvekilinin annesi için yapıldı. İddiaya göre milletvekilinin annesi burada denizi izledikten sonra evine dönüyor.   

Akçakocalılar sonunda bunu da gördü?

Çuhallı plajına, başka bir yerde yapılıp gece yarısı kondurulan  teneke yığını çirkin yapıyı belediye zabıtasına ihbar eden vatandaşlar, 2 gündür hiçbir belediye yetkilisinin gecekondu ile  ilgilenmediğini söyledi.

Mavi Bayraklı Çuhallı plajında bulunan çirkin yapının turizm şehri Akçakoca?ya yakışmadığını söyleyen duyarlı vatandaşlar, yapılan işin provokasyondan başka bir şey olmadığını ve belediyenin durma acil müdahale etmesini istediler.

Mavi bayrak almaya hak kazanmış bu plajda böyle bir görüntü ortaya çıkması,Akçakoca'nın turizm kenti olması için projeler hayata geçirmek isteyen Bakan Özlü'nün ne düşüneceğinizi akıllara getirdi.

Başkan Yemenici'nin hergün yeni projeler açıkladığı Akçakoca'yı böyle mi turizm kenti yapacağı da ayrı bir görüş olarak yansıdı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.