TUT'TAN ZORUNLU DUYURU?

TUT'TAN ZORUNLU DUYURU?

Dün Ak parti kongreleriyle ilgili açıklamaları ile gündeme gelen Bilim sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü?nün Danışmanı Saim Tut, bu kez TSO seçimleri hakkında ? zorunlu duyuru? başlıklı bir paylaşımda bulundu. 

Paylaşımında, Ticaret ve Sanayi Odası seçim takviminin ilanıyla birlikte bazı Düzcelilerin, Bakan Özlü?den destek aldıkları duyumu geldiğini kaydeden Tut, Bakan Özlü?nün herkese eşit mesafede olduğunu söyledi, Bakan?ın adının kullanılmamasını istedi.

Saim Tut paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Güya Sayın Bakanımız Faruk Özlü'den destek aldıkları söylemiyle çalışmalarını etkili kılmaya çalıştıkları yönünde tarafımıza ciddi duyumlar gelmektedir. Bu rivayetler hiç bir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Tüm Düzce ve Türkiye'nin Bakanı Dr. Faruk Özlü ,Düzceli iş adamı ve sanayicilerimizin bu demokratik yarışında her kesime eşit mesafededir ve asla şundan ya da bundan yana tavır alması mümkün değildir. Sayın Bakanımızın tek hedefi Düzce'mize ve ülkemize kıymetli katkılar sağlayabilmektir.

Bu vesileyle Düzce Ticaret ve Sanayi odası secim sürecinin hayırlı olmasını diliyor ,hiç kimse ve kesimin kendi hedefleri adına Sayın Bakanımızın adını kullanmamasını da özellikle rica ediyoruz.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.