KORKMAZ SPORA DA EL ATTI!

KORKMAZ SPORA DA EL ATTI!

Düzce eski Milletvekili İbrahim Korkmaz Bursaspor Kulübü Gençlik Geliştirme Eğitim Direktörü oldu. Bunu biz değil, NTV spor kanalı söylüyor. Kendi  fotoğrafını yanlışlıkla koyan spor kanalı için her zamanki nüktedan tavrı ile paylaşımda bulunan Korkmaz, Ne diyebilirim ki, koskoca NTV hata yaptı ve benim resmimi koydu desem bana kim inanır? dedi.

Düzce eski Milletvekili İbrahim Korkmaz?ın sosyal medya hesabından çok ilginç paylaşımlarda bulunduğu biliniyor. Korkmaz bu kez NTV spor kanalına göndermede bulundu. Nedeni ise kanalın internet sayfasında yer alan bir haberde onun fotoğrafının kullanılmasıydı.

Bursaspor Kulübü Gençlik Geliştirme Eğitim Direktörü Faruk Korkmaz ile ilgiliydi haber. Ancak soy isim benzerliğinden olsa gerek Faruk Korkmaz?ın yerine İbrahim Korkmaz?ın fotoğrafı konulmuştu.

Soyadı Korkmaz olan gerçek direktör

Nüktedanlığı ile tanınan İbrahim Korkmaz fark ettiği bu yanlışlık için sosyal medya hesabından şöyle bir paylaşımda bulundu.

 ?Bana Sorarsanız Sercan Kubilay son derece haklı. İkiz kardeşim yok. Adam bana gerçekten çok benziyor. Giydiği gömlekten bende de var. Arka fon Düzce'de benim ara sıra kahvaltı yaptığım yer. Ne diyebilirim ki, koskoca NTV hata yaptı ve benim resmimi koydu desem bana kim inanır?


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.