ANNELER VE ÇOCUKLAR ANTRENMANA

ANNELER VE ÇOCUKLAR ANTRENMANA

Düzce?de günden güne yaygınlaşmaya başlayan Muaythai sporunu artık genç anneler çocuklarıyla birlikte yapma imkanı buluyor. Kadın ve anne olmanın spor yapmaya engel olmadığının en güzel örneğini sergileyen Muayhai sporcusu Nursemin Çalışkan, salonda antrenmanını yaparken 2 yaşındaki oğlu ve kayınvalidesi de zevkle onu izliyor.

 

 

Son yıllarda Muaythai sporu sadece erkeklerin değil kadınların da ilgisini çeker hale geldi. Düzce?de de ilgi görmeye başlayan spora gençler kadar kadınlar ve anneler de ilgi gösteriyor.

Bunun en güzel örneğini sergileyen 2 yaşında bir çocuk annesi 22 yaşındaki Nursemin Çalışkan da Muaythai sporuna gönül verenlerden. Genç sporcu çocuğu ve onu bakan kayınvalidesi ile birlikte salonda antrenmanlarını sürdürürken, kayınvalidesi ve küçük oğlu da keyifli dakikalar geçiriyorlar.

Muaythai sporuna bir müdürünün teşviki ile başladığını söyleyen Nursemin Çalışkan, hem anne olmanın hem Muaythai sporcusu olmanın zor olmadığından da söz etti, kadınlara da çağrıda bulundu.

Annesi spor yaparken 2 yaşındaki torununa bakan Nursemin Çalışkan?ın Kayınvalidesi Havva Çalışkan, gelinine en çok destek verenlerden biri. Çalışkan, Sporcu bir geline sahip olmanın gurur veren bir duygu olduğunu söyledi, kayınvalidelerin gelinlerine destek olmasını istedi.

Milli Sporcu Muaythai Antrenörü Abdülkadir Kırlak ise, Muaythai sporunun bilinçli yapıldığında sağlık açısından da yararlı olduğunu söylerken, Düzce?de bu spora her geçen gün ilginin arttığını vurguladı. Kırlak, ? Anneler ve Çocuklar Antrenmana? kampanyası ile annelerin de Muaythai sporunu yapmalarına fırsat tanıdıklarını dile getirdi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.