PETROL İŞ?TEN İŞÇİLERE DESTEK

PETROL İŞ?TEN İŞÇİLERE DESTEK

Petrol İş Sendikasının örgütlü olduğu Standard Profil fabrikasındaki işçi çıkarma iddialarıyla ilgili bir açıklama yapan İl temsilcisi Muzaffer Işık, ? işçi kıyımına başlayanlar sendikamızın ve işçimizin örgütlü gücünü karşılarında bulacaklardır.? Dedi.

 

 

Petrol İş Sendikası ile yapılan görüşmeler ve imzalanan protokole rağmen Standard Profil Fabrikasından işçi çıkarılması iddiaları ile ilgili olarak bir açıklama yapan Sendikanın Düzce Temsilcisi Muzaffer Işık, işçilerin bayram öncesi kapıya konulmasını kınadıklarını söyledi.

Işık, ?fabrikaların çalışmadığı, işçinin izinde olduğu bir dönemde böyle bir karar uygulaması işverenin gerçek niyetini ortaya çıkartmıştır. Gece gündüz alın teri dökerek fabrikasına sahip çıkan Standard Profil İşçisi bayramdan hemen önce kapının önüne konulmak istenmektedir. Akla ve vicdana sığmayacak bu uygulamayı işyerinde sendikalı çalışmaya açık bir tavır olarak değerlendiriyoruz. Bu toplu işten çıkartma uygulamasını kınıyoruz. Bu duyumu aldıktan sonra şirket yöneticileri ile görüşme girişimlerimiz de karşılık bulmamıştır. Üstelik Standard Profil?de son imzalanan toplu iş sözleşmesinin eki olarak, işyerinde toplu işten çıkarma yapılmayacağına ilişkin bir protokol imzalanmıştır. Gizli kapaklı işçi kıyımına başlayanlar sendikamızın ve işçimizin örgütlü gücünü karşılarında bulacaklardır.? Dedi.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.